Вие сте тука: Насловна -> Контакт

Контакт

XYTRONIC INDUSTRIES LTD.
Адреса: 5F-9, NO.130, JIAN KANG RD., ZHONGHE DIST., NEW TAIPEI CITY 235, Taiwan
тел: +886-2-22211889
факс: +886-2-22261588
For better services for you, please as far as possible use English to fill in the followings!
* тема:
 
    Барање детали:
Incoterm:
плаќање:
Почетна цел количина: (на пример,: 10000/pcs)
Пример Услови:
* порака:
 
    Ве молиме внесете следниве податоци за контакт
* наслов: Г-дин Г-ѓа Г-ѓа
* Име:
* презиме:
* Име на компанијата:
* Земја / територија:
* Адреса:
* Е-пошта:
* телефонски:
факс:
рачно:
*Prove code: