XYTRONIC INDUSTRIES LTD. е познат производител, на снабдувачот и извозникот

Desoldering станица за лемење

, Со една фабрика во Taiwan. Врз основа на воведување на сите видови на таленти, во духот на постојана иновација и подобрување на квалитетот, со искреност како наш штит за да се исполнат барањата на клиентите, нашата фабрика контрола на квалитетот во процесот на дизајн, производство и испорака, обезбедување добар квалитет на производите за секој клиент. Ние ќе го задржи одличен квалитет, добра репутација постојано. Се надеваат да добијат скапоцени идеи и предлози од домашни и од странство? Пријатели. Дозволете ни да се создаде добар достигнувања во оваа жешка точка и излегуваат убаво утре заедно.
Ние се справи со широк спектар на Desoldering станица за лемење кои се достапни за нашите клиенти во различни големини и бројни форми како плоштад, круг, D форма и многу други.