Вие сте тука: Насловна -> производи -> За лемење чад Extractor -> Лемење Испарувања Extractor
 • Лемење Испарувања Extractor - HV-2
 • Ние нудиме редовната Лемење Испарувања Extractor кои се достапни во различни големини и може да се перат со леснотија. Ние производство на овие производи, со користење на Врховниот и на највисок квалитет материјали врз основа на најновата технологија во согласност со стандардите и нормите на квалитет. Овие производи клиенти може да се искористат од нас по пристапни цени.

  Ние имаме група на вработени и голема количина на продажба фигура на

  Лемење Испарувања Extractor

  . Затоа, ние сме искрено со нетрпение очекуваме да донесе долгорочна соработка со двете државни и странски претпријатија.

  Прашање Сега • Лемење Испарувања Extractor
  модел: HV-2
  За лемење чад Extractor систем
  Карактеристики:
  1. вадење на чад е со висок квалитет и троши малку електрична енергија.
  2. вадење на чад просечно дели платформа за сечење во партиции еднаква ширина, прашина колектор за двете чад и прашина апсорпција холдинг е конфигуриран во секоја партиција. Вентилот е поставен на крајот на секоја партиција, и е во врска со пневматски ексцентрик. Кога пиштол за лемење пристигнува било која позиција, соодветните вентил автоматски се отвора, и секогаш осигурува дека вентилација е само да се спроведе само во лемење области, кои произведуваат чад. Овој систем значително го намалува износот на ветер потребно, со што штеди потрошувачката на електрична енергија.
  3. Тоа се специјално дизајнирани за индустриски заварување чад и мала тежина честички, може да се користат на многу места кои произведуваат прав и масло чад и индустрии, како што се електронските лемење бран, обработка на метали, ласерско сечење, итн Тоа е многу лесна и флексибилна . Со долга 2x 2,5 милиони подвижни флексибилна цевка, може да се пресели во различни локации.
  4. Овој вид на залемени чад екстрактор има неспоредлива ефикасност на располагање: при номинална волумен на воздух, ефикасност елиминирање чад заварување е висока, на тој начин може да се испуштаат директно во работилницата.
  * Задолжително
  For better services for you, please as far as possible use English to fill in the followings!
  * тема:
   
      Барање детали:
  Incoterm:
  плаќање:
  Почетна цел количина: (на пример,: 10000/pcs)
  Пример Услови:
  * порака:
   
      Ве молиме внесете следниве податоци за контакт
  * наслов: Г-дин Г-ѓа Г-ѓа
  * Име:
  * презиме:
  * Име на компанијата:
  * Земја / територија:
  * Адреса:
  * Е-пошта:
  * телефонски:
  факс:
  рачно:
  *Prove code: