XYTRONIC INDUSTRIES LTD. е еден од

Rework станица за лемење

производители, добавувачи, извозници за толку многу години во Taiwan. Ние постави тимска работа централизирана претпријатие култура да се обучуваат компанија надлежност. Ние иницира управување со човечки-базирани, нормализирани управување со политика, текови стандардизација и постојан квалитет. Учење и организација е нашата цел развој. Ние веруваме дека сите вработени се обединат заедно да работиме напорно, и со нашите маркетинг идејата дека прв клиент, квалитетот приоритет, луѓе ориентирани, ние може да се развие во поголем и посилен. Во исто време, ние може да им служи на клиенти повеќе вредност, и се посвети повеќе на општеството. Ние сме вашиот најдобар избор.
Имаме напредни производствени капацитети, силна техничка сила за професионална изработка на Rework станица за лемење. Се надеваме дека тесно да соработува со странски пријатели од целиот свет.